Declinarea responsabilității

Această declinare de responsabilitate („Declinare de responsabilitate”) stabilește liniile directoare generale, dezvăluirile și condițiile de utilizare de către dvs. a site-ului web abxathletes.com („Site web” sau „Serviciu”) și a oricăruia dintre produsele și serviciile sale conexe (colectiv, „Servicii”) . Această declinare de responsabilitate este un acord legal obligatoriu între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) și ABX-ATHLETES („ABX-ATHLETES”, „noi”, „noi” sau „noastre”). Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți legat de termenii acestei clauze de declinare a responsabilității. Dacă intrați în această declinare de responsabilitate în numele unei companii sau al unei alte persoane juridice, declarați că aveți autoritatea de a lega această entitate de această declinare de responsabilitate, caz în care termenii „Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.” se vor referi către o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii acestei clauze de declinare a responsabilității, nu trebuie să acceptați această clauză de declinare a responsabilității și nu puteți accesa și utiliza site-ul web și serviciile. Recunoașteți că această Declinare de responsabilitate este un contract între dvs. și ABX-ATHLETES, chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea site-ului și a Serviciilor de către dvs.

Reprezentare

Orice puncte de vedere sau opinii reprezentate pe site aparțin exclusiv creatorilor de conținut și nu reprezintă cele ale persoanelor, instituțiilor sau organizațiilor cu care ABX-ATHLETES sau creatorii pot fi asociați sau nu cu titlu profesional sau personal, cu excepția cazului în care este specificat în mod explicit. Orice puncte de vedere sau opinii nu sunt menite să denatureze nicio religie, grup etnic, club, organizație, companie sau persoană.

Conținut și postări

Nu puteți modifica, imprima sau copia nicio parte a site-ului și a serviciilor. Includerea oricărei părți a site-ului web și a serviciilor într-o altă lucrare, fie în format tipărit sau electronic sau într-o altă formă sau includerea oricărei părți a site-ului web și a serviciilor într-o altă resursă prin încorporarea, încadrarea sau altfel fără permisiunea expresă a ABX-ATHLETES este interzisă .

Recenzii și mărturii

Mărturiile sunt primite sub diferite forme printr-o varietate de metode de depunere. Mărturiile nu sunt neapărat reprezentative pentru toți cei care vor utiliza Serviciile, iar ABX-ATHLETES nu este responsabilă pentru opiniile sau comentariile postate pe site-ul web și nu le împărtășește neapărat. Toate opiniile exprimate sunt strict punctele de vedere ale posterului sau ale recenziei.

Mărturiile afișate sunt date textual, cu excepția corecțiilor gramaticale sau de erori de tastare. Este posibil ca unele mărturii să fi fost editate pentru claritate sau scurtate în cazurile în care mărturia originală a inclus informații străine fără relevanță pentru publicul larg. Mărturiile pot fi revizuite pentru autenticitate înainte de a fi postate pentru vizualizare publică.

Despăgubiri și garanții

Acuratețea, fiabilitatea și caracterul complet al informațiilor și conținutului de pe, distribuite prin sau conectate, descărcate sau accesate de pe site și servicii nu sunt garantate de ABX-ATHLETES. Informațiile de pe site sunt doar în scopuri generale și nu sunt destinate să ofere niciun fel de sfaturi profesionale. Vă rugăm să solicitați asistență profesională dacă aveți nevoie de aceasta. În plus, informațiile conținute pe site-ul web și orice pagini legate de și de la acesta pot fi modificate în orice moment și fără avertisment.

Modificări și modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această declinare de responsabilitate sau termenii acesteia referitoare la site-ul web și servicii, cu efect după publicarea unei versiuni actualizate a acestei declinări de responsabilitate pe site-ul web. Când o vom face, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța. Utilizarea continuă a site-ului web și a serviciilor după astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.

Acceptarea acestei declinări de responsabilitate

Recunoașteți că ați citit această Declinare de responsabilitate și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de această declinare de responsabilitate. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei clauze de declinare a responsabilității, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul și serviciile.

Contactându-ne

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Declinare de responsabilitate sau doriți să ne contactați cu privire la orice problemă legată de aceasta, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact sau trimiteți un e-mail la facturare@abxathletes.com

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 28 noiembrie 2020