Augustin Bratie

Augustin Bratie

Despre Mine

Augustin Bratie
Personal Trainer

Augustin Bratie

0755000000
support@abxathletes.com

Buna tuturor! Ma numesc Augustin Bratie, sunt sportiv de performanta, personal trainer, antrenor aerobic fitness, tehnician nutriționist, student atlet CrossFit, trail running.

Introducere

Buna tuturor! Ma numesc Augustin Bratie, sunt sportiv de performanta, personal trainer, antrenor aerobic fitness, tehnician nutritionist, student atlet CrossFit, trail running.

Sportul ma atras inca de mic dar mi-a trebuit cativa ani buni sa ma maturizez si sa aleg aceasta cale in viata mea si sa fac ceva serios. Practic fitness-ul si studiez nutritia de 5 ani, bodyweight training de 3 ani, crossfit-ul si running trailul de 1 an, sunt la inceput dar sunt plin de energie si cunoastere ce doresc sa v-o ofer si voua. Faptele vorbesc , nu exista nu pot, nu exista nu am timp, nu exista sunt obosit, nu exista nu am bani, fara scuze, sunt cele mai importante fraze ce ma construiesc si ma caracterizeaza, asa ca daca doresti sa începi ceva trebuie sa sti in primul rand motivul care te determina sa faci acel lucru, pentru a putea trece si peste momente grele in calatoria catre reusita.

Nu exista scurtaturi sau cai usoare, doar prin munca multa, disciplina, determinare, dorinta, continuitate si rezultatele cele mai bune vor aparea, precum cu o floare nu se face primavara la fel si in sport, trebuie sa ne bucuram de miciile reusite iar caramida peste caramida construim tot ce ne dorim. Eu personal sunt pregatit si dornic sa va ajut in construirea unui nou stil de viata. Sunteti pregatiti? FOCUS, NO EXUSES

Visiteaza Clasele Noastre
Provocari in Echipa

Dubla Putere

Augustin Bratie

Cursurile Mele