Despre Mine

Totul Despre Mine

Introducere

Buna tuturor! Ma numesc Augustin Bratie, sunt sportiv de performanta, personal trainer, antrenor aerobic fitness, tehnician nutritionist, student atlet CrossFit, trail running.
Sportul ma atras inca de mic dar mi-a trebuit cativa ani buni sa ma maturizez si sa aleg aceasta cale in viata mea si sa fac ceva serios. Practic fitness-ul si studiez nutritia de 5 ani, bodyweight training de 3 ani, crossfit-ul si running trailul de 1 an, sunt la inceput dar sunt plin de energie si cunoastere ce doresc sa v-o ofer si voua. Faptele vorbesc , nu exista nu pot, nu exista nu am timp, nu exista sunt obosit, nu exista nu am bani, fara scuze, sunt cele mai importante fraze ce ma construiesc si ma caracterizeaza, asa ca daca doresti sa începi ceva trebuie sa sti in primul rand motivul care te determina sa faci acel lucru, pentru a putea trece si peste momente grele in calatoria catre reusita. Nu exista scurtaturi sau cai usoare, doar prin munca multa, disciplina, determinare, dorinta, continuitate si rezultatele cele mai bune vor aparea, precum cu o floare nu se face primavara la fel si in sport, trebuie sa ne bucuram de miciile reusite iar caramida peste caramida construim tot ce ne dorim. Eu personal sunt pregatit si dornic sa va ajut in construirea unui nou stil de viata. Sunteti pregatiti? FOCUS, NO EXUSES
Awesome Image
Awesome Image
NU EXISTA SCUZE

TOTUL ESTE POSIBIL CU
ABX-ATHLETES

Antrenamente
Crezi ca ai vreo scuza? Am pregătit antrenamente pentru toate vârstele, necesitățile și nivelul sportiv al fiecărei persoane, antrenamente ce nu durează mai mult sau mai puțin de 25min, timp de care avem toți parte!
Calculator Alimentatie
După propriile tale gusturi și alegeri, cu produsele sănătoase și necesare pregătite de mine, beneficiezi de un calculator ce îți generează pe email planul alimentar specific scopului și vârstei tale pentru durata fiecărui pachet ales 30/60/90 de zile!
Recuperare Prin Streching
După efort vine pauza, relaxarea și bineînțeles recuperarea!Videoclipuri pentru recuperarea de după antrenamente, îmbunătățirea flexibilității, mobilității și coordonarii, relaxerea corpului și a minții!
Sesiuni Live
În fiecare zi de Vineri din fiecare săptămână ne întâlnim sa ne antrenam, sa împărtășim experiențe, cunoștințe sau pur și simplu sa povestim live împreună!
Consultanta 24/7
Ai întrebări? Am pregătit chatul din dreapta ecranului special pentru a fi prezent pentru tine 24/7
Provocari Lunare
Ieși din zona de confort și acceptă provocările lunare! Câștigi experiență, disciplină, încredere de sine!
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

GRĂBESTETE! REDUCERE: PENTRU TIMP LIMITAT.

INTRODU E-MAILUL TĂU! PENTRU A OBȚINE15% REDUCERE.

Iți multumim pentru alegerea facută.